COMENZI ȘI PLĂȚI

Ai acum 2 modalitati de a plasa o comanda:

1 – Comenzi telefonice:

Apeleaza, de Luni pana Vineri, in intervalul orar 09:00 – 20:00, nr. de telefon +4(0)752 833 746, un reprezentant de vanzari va prelua comanda telefonic. Comunica reprezentantului de vanzari datele tale de identificare si urmeaza instructiunile ce ti le va furniza acesta.

2 – Comenzi prin intermediul magazinului online:

Folosirea magazinului online www.ingrijirepar.ro este intuitiva si facila.

Cumpararea produselor se face prin apasarea butonului “Adauga in cos” prezent in dreptul fiecarui produs in pagina de prezentare detaliata a produsului.

Dupa adaugarea in cos a produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului “Finalizare Comanda” care va deschide o noua fereastra cu doua optiuni: 

Finalizare comandă ca vizitator neînregistrat sau înregistrare

Comanda poate fi finalizata si fara sa va creati un cont pe site-ul nostru insa exista o serie de beneficii considerabile in deschiderea unui cont precum istoricul detaliat al comenzilor si salvarea datelor dumneavoastra pentru viitoarele comenzi. Inregistrare se face prin completarea unui formular scurt care va salva toate datele dumneavostra.

Daca sunteti deja membru puteti trece la urmatorul pas doar prin autentificarea dumneavoastra cu adresa de email si parola.

Vizitator neinregistrat

Daca nu doriti sa va creati cont pe site trebuie sa parcurgeti de fiecare data cand plasati o comanda urmatorii pasi:

  1. Informatii facturare completati toate campurile cu datele dumneavoastra personale.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti.

Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via email. O adresa de email incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului.

  1. Informatii livrare in cazul in care doriti ca produsele sa fie livrate la o alta adresa
  2. Metode de livrare

Aici veti putea alege cea mai buna solutie pentru dumneavoastra in functie de costurile aferente. Acesta este costul livrarii in zona in care va aflati.

Pentru mai multe detalii consultati pagina de Termeni si Conditii.

Livrare prin curierat – Dynamic Parcel Distribution (DPD).

  1. Modalitatea de plata: alegerea modalitatii de plata.
  2. Previzualizare comanda: verificarea finala a comenzii si finalizarea ei prin apasarea butonului “Comandati”.
  3. Confirmarea comenzii:veţi primi un email de confirmare a comenzii.